Radio luisterenRadiozendersAlbanië ▷ Radio Dardania

Radio Dardania Luister live

Radio Dardania
 • Albanië

 • Lokale muziek / Wereld

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të transmetojë të vitit 2004 dhe është një stacion internetit kombëtar që transmeton në të gjithë territorin internetit. Teknologjia e përgjithshme dhe skema e programeve u përgjigjen plotësisht standardeve bashkëkohore, të domosdoshme për funksionimin e një radio shqip modern, dhe që përmbushin si nevojat vendase, ashtu edhe kriteret e domosdoshme për transmetimet ndërkombëtare. Programet janë muzik shqip dinamike pop, rnb, tallava, vajtuse, hiphop. Ne gjithashtu ofrojmë një Chat me kamer dhe mikrofon për të komunikuar me shokët tuaj. Këngët e Fundit (muzik video klip ne YouTube) mund të na me shiko. Radio Dardania een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Lokale muziek / Wereld


Radio Dardania
Radio Dardania
4.5/5 op basis van 4 stemmen

Vergelijkbare zenders

Radio Koha Radio Koha
 • Albanië
 • Top 40 / Popmuziek

Radio Koha is an internet radio station from Tirana, Albania providing Top 40-Pop music. Radio Koha een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Top 40 / Popmuziek

Radio Mergimi Radio Mergimi
 • Albanië
 • Popmuziek / Hiphop

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet Radio Mergimi een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Popmuziek / Hiphop

Radio Dedi24 Radio Dedi24
 • Albanië
 • Popmuziek

radiodedi24.com - Për ju dhe për Familien tuaj - 24/7 Radio Dedi24 een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Popmuziek

Radio Klea Radio Klea
 • Albanië
 • Lokale muziek

Radio Klea transmeton qe nga viti 2002 ne valet 93.9Mhz, dhe eshte radio e pare private ne qytetin Radio Klea een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Lokale muziek

Loti Vu Radio Loti Vu Radio
 • Albanië
 • Popmuziek

Këngët ekzistuese si dhe ato të mira legjendare kanë vendin e tyre në listat e playlisteve ditore Loti Vu Radio een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Popmuziek

Available on Google Play

FACEBOOK